Sjezdovky v San Sicario
Lyžařské středisko San Sicario je exkluzivně a strategicky umístěné ve středu Via Lattea, známé lyžařské oblasti, která má přibližně 400 km sjezdovek. Lyžovat můžete ve dvou oddělených oblastech: Sansicario Borgo - typická alpská vesnice mezi nedotčenými lesy a majestátními vrcholy a Sansicario Alto - která navíc nabízí kompletní turistickou nabídku, aby se toto středisko stalo ideálním místem pro zimní dovolenou každého z vás. I přesto, že zde existuje spousta sjezdovek, středisko Sansicario lze kombinovat s dalšími třemi středisky - Sestriere, Sauze d'Oulx a ClaviereThey, které vám společně poskytnou úžasných 350 kilometrů tratí. Příslušný lyžařský Skipas také umožňuje lyžovat i v Clavière, Sauze d'Oulx, Sestriere a Montgenèvre. Sjezdovky nacházející se nad 2 500 metrů zaručují lyžování a snowboarding v průběhu celé sezóny, 950 sněhových děl v celé oblasti zase zaručuje kvalitní a především rozsáhlý zasněžovací systém. San Sicario samotné má 39 sjezdovek o celkové délce 88 km a nejvhodnější je pro začínající lyžaře a snowboardisty. K uspokojení náročnějších lyžařů zde lze nalézt i náročnější terén a to především v horní části Motta a Sises v Sestriere nebo oblasti Moncrons v Sauze.
(mapu kliknutím zvětšíte)
| ▬ Černá 85 km | ▬ Červená 220 km | ▬ Modrá 95 km | ▬ Zelená 0 km |
|---|
Zájezdy do San Sicario
Ceny skipasů San Sicario
| San Sicario - ceník skipasů | Hlavní sezóna | Vedlejší sezóna | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Dospělí | Děti | Senioři | Dospělí | Děti | Senioři | |
| 1 den | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 |
| 3 dny | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 |
| 4 dny | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 |
| 6 dnů | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 |
| 7 dnů | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 | 00.00 |
Ceny jsou v EUR. Ceny jsou pouze orientační. Pro aktuální ceny skipasů navštivte stránku San Sicario - ceník skipasů.
San Sicario - informace pro běžkaře
V lyžařském středisku San Sicario je k dispozici 7 km běžeckých tratí.
